Aasa-Lainavakuutus

Aasa-Lainavakuutus on vaivaton ja edullinen tapa suojata lainasi. Iso osa asiakkaistamme käyttääkin vakuutusta lainoissaan. Lainavakuutuksella varmistat, että kuolintapauksen sattuessa lainasi takaisinmaksu on turvattu. Suojan voi liittää lainaan jo hakemus vaiheessa tai voit ottaa turvan lainallesi jälkikäteen.

Mikäli haluat lainaasi turvan ja olet Aasan asiakas, niin pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme numerossa 0600 04045 tai olemaan yhteydessä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@aasa.fi.

Lainavakuutus antaa turvan kuolemantapauksen varalta ja toimii kuten henkivakuutus. Iso osa asiakkaistamme onkin päätynyt ottamaan vakuutuksen saadakseen turvaa pahinta varten. Lainavakuutus ottaminen lainaan on vapaaehtoista ja ei vaikuta lainanmyöntöön tai muihin lainaehtoihin. Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain lainanmaksun yhteydessä. Vakuutus on myös irtisanottavissa koska tahansa. Vakuutus on voimassa 75 ikävuoteen saakka.

Vakuutuksenantaja on yhteistyökumppanimme NOVIS Insurance Company Inc., Nam. L. Stura 2, 811 02 Bratislava, ICO:47251301, joka on rekisteröity Slovakian kansallispankin toimesta yritystunnuksella 13166/2012 16, Bratislavan kaupparekisterin rekisteriosaan SA numerolla 5851/B.

Esimerkkilaskelma: Vain 18€/kk antaa sinulle turvan 9000€ asti.

Tutustu vakuutusehtoihin tästä:

- YHTEENVETO VAKUUTUKSESTA
- VAKUUTUSEHDOT