Usein kysytyt kysymykset

Aasa myöntää lainaa henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Myönnämme lainaa 1 000 - 5 000 euroa. Voit hakea haluamasi summan lainaa vaikka et olisi entuudestaan Aasa Oy:n asiakas.

Ajantasaiset lainaehdot ja hinnaston löydät kotisivuiltamme. Lainaehdot toimitetaan kuluttajansuojalain edellyttämällä pysyvällä tavalla myös kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään.

Aasan lainaa voit hakea kätevästi verkkohakemuksella ja soittamalla asiakaspalveluumme.

Käsittelemme hakemukset tapauskohtaisesti ja useamman lainan tarpeesta pyydämme soittamaan tai kirjoittamaan asiakaspalveluumme.

Aasa Oy ottaa vastaan verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Käsittelemme hakemukset toimistoaikana.

Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saat jopa saman päivän aikana.

On. Käytämme järjestelmissämme salaustekniikkaa joka estää henkilötietojesi joutumisen vääriin käsiin. Käsittelemme henkilötietoja aina henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti.

Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:

- Hakija on luottotiedoton (rekisteröity maksuhäiriö Asiakastieto Oy:n rekisterissä)
- Lainaa ei voitu myöntää riskianalyysin perusteella.

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Löydät sivuiltamme ja markkinointimateriaaleistamme esimerkkilainojen todelliset vuosikorot. Oman lainasi todellisen vuosikoron saat aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun. Tästä löydät myös kaikki tarvitsemasi tiedot erien suorittamiseen.

Kyllä, lainan voi maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin. Tämä ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja.

Kyllä, mikäli haluat siirtää eräpäivää ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyrimme löytämään ratkaisun yhdessä.

Ei. Lainan järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä.