Kuluton Ensilaina

Ensilaina on kuluton, koroton, tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto.

Tarjous voimassa rajoitetun ajan vain uusille Aasan asiakkaille.

Hae lainaa tästä

  step 1

  Valitse laina-aika ja lainasumma

  step 2

  Täytä lainahakemus

  step 3

  Saat rahat tilillesi

  Lainan hakeminen käy kätevästi

  Ensilainan hakeminen on vaivaton ja nopea prosessi. Emme tarvitse sinulta liitteitä, lainahakemuksen täyttäminen riittää. Voit myös kirjautua omille sivuillesi ja tarkastella lainojasi.

  Lainahakemuksen täyttäminen verkossa vie viisi minuuttia. Allekirjoitettuasi sopimuksen saat lainan tilillesi ja voit käyttää rahat, miten itse haluat.

  Lainan hakeminen ilman vakuuksia

  Edellytämme vähintään 20 -vuoden ikää ja vakituista asuinpaikkaa ja osoitetta Suomessa.

  Hakemuksessa tarvittavat tiedot ovat:

  Puhelinnumero, josta sinut tavoittaa

  Toimiva sähköpostiosoitteesi

  Ajantasaiset yhteystietosi

  Pankkitilisi tiedot (IBAN)

  Hakemuksessa pyydämme myös tietoja työsuhteestasi tai muista säännöllisistä tulonlähteistäsi. Edellytyksenä myös on, ettet ole aiemmin hakenut lainaa Aasalta.

  Kun lainahakemus on tehty, saat lainapäätöksen välittömästi.

  Rahat nopeasti tilille – pikamaksulla vielä nopeammin

  Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme rahat ilmoittamallesi tilille kahden-kolmen pankkipäivän kuluessa. Mikäli haluat rahat tilillesi heti, voit käyttää pikamaksupalveluamme, jolloin maksamme rahat myös iltaisin (07-23 välisenä aikana) tai viikonloppuna.

  Lainan takaisinmaksuajan voit valita 6 - 24 kk:n väliltä. Koska ensilaina on täysin koroton ja kuluton, maksat vain pääoman tasaerissä!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä on Ilmainen Ensilaina?

Ensilaina on suuruudeltaan 2 000 – 5 000 €, ja se on täysin koroton ja kuluton. Siis ei mitään kuluja tai korkoja. Todellinen vuosikorko on 0%. Maksat vain lainaamasi pääoman takaisin tasaerissä valitsemallasi laina-ajalla (6 – 24 kk). Laina on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät ole hakeneet aiemmin lainaa Aasalta.

Kuka voi hakea Ensilainaa?

Lainaa voit hakea, jos olet täyttänyt vähintään 20 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eli ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla on vakituinen asunto ja osoite Suomessa, etkä ole hakenut meiltä lainaa aikaisemmin.

Onko se todella ilmainen?

Kyllä, ei mitään korkoja tai kuluja. Todellinen vuosikorko on 0%. Vain pääoma tulee maksaa takaisin, käytännöllisesti tasaerissä.

Kuinka pian saan lainan?

Saat lainapäätöksen hetkessä, ja mikäli tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä. Pikamaksuvaihtoehdolla saat rahat tilillesi myös iltaisin tai viikonloppuna (kello 07-23 välisenä aikana). Normaalilla maksuaikataululla rahat ovat tililläsi 2-3 pankkipäivän kuluessa.

Onko laina ilmainen koko laina-ajan?

Kyllä, koko myönnetyn laina-ajan, ei esimerkiksi vain ensimmäisen kuukauden ajan. Laina aika esimerkiksi 10 kk, 2 000 euron lainalle. Tasaerä on 200 €/kk, sisältäen vain lainan lyhennyksen eikä mitään korko- tai muita kuluja.

Voinko jatkaa laina-aikaa?

Ensilaina myönnetään 6 – 24 kuukauden laina-ajalle, ja tätä ei ole mahdollista pidentää. Mikäli haluat muuttaa maksusuunnitelmaa, myös lainasi muuttuu normaalin hinnoittelun mukaiseksi, eli korolliseksi ja kululliseksi. Maksusuunnitelman tekemisestä veloitamme hinnaston mukaisen kulun.

Kuinka monta ilmaista lainaa voin hakea?

Vain yhden. Ensilaina on nimensä mukaisesti vain ensimmäistä kertaa lainaa hakeville tarkoitettu, ja vain yhden kerran myönnettävissä.

ENSILAINAN ETUJA

Ensilaina on kuluton, koroton, tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto.

Ei korkoja, ei kuluja!

Korko 0 %, kulut 0 € - koko laina-ajan! Ei piilokorkoja tai yllätyksiä kesken laina-aikaa. Kun pysyt alkuperäisessä maksuaikataulussa ja hoidat lyhennykset ajallaan eräpäivänä, maksat todellakin vain pääoman tasaerissä, et mitään muita kuluja.

Nopea lainapäätös

Saat lainapäätöksen sekunneissa, emmekä vaadi hakemukseen liitteitä. Mikäli lainakäsittelyssä tulee jotain kysyttävää, otamme sinuun yhteyttä. Voit valita pikamaksun, jolloin maksamme rahat tilillesi heti.

Kotimainen rahoitusyhtiö!

Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö joka tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan, ja edulliseen rahoitukseen. Noudatamme toiminnassamme ja luotonannossa ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia.

YHTEYSTIEDOT

Lähetä kysymys

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee sinua lainaan liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Voit myös lähettää meille viestin oheisella palautelomakkeella.


Aukioloajat

 • Ma-Pe - 9.00 - 17.00
 • La-Su - suljettu

Postiosoite

Lainapäätöksemme kannattaa ottaa vaikka kaiken varalle

Säästä aikaa ja vaivaa, tee lainahakemus netissä.